Med tygrumpan i vädret.

Sötungen sover med rumpan i vädret så som bara ett barn kan sova. Den lilla tygklädda rumpan ser söt och rund ut i blöjan anpassad för natten. De fantastiska tygblöjorna som verkligen håller torrt hela natten också. Fast numera så kissar han ju inte ens under natten utan ber om pottan på morgonen, men vi väntar lite till med att våga låta honom sova utan blöja.

Det ryktas att tygblöje-barn blir torrare tidigare än barn i slit-och-släng blöjor. Jag vet inte eftersom jag bara testad det ena. Men jag vet att vi är mycket nöjda med de fina tygblöjorna. De är mjuka och hälsosamma med endast naturmaterial mot bebisrumpan. Dessutom håller de för flera barn och spar massvis på både plånbok och miljö. De finns i fina mönster eller enkelt enfärgade och man kan oftast blanda lite från olika märken och typer.

De som en gång testat tygblöjor till sina barn brukar tycka om det så mycket att de inte vill återgå till eller prova engångsvarianten. Men man kan naturligtvis även flexa mellan tyg och engångsblöjor. Vårt barn går till förskolan i tyg men kommer hem i engångsblöjor.

Vill du veta mer om tygblöjor följ gärna mina länkar här:

Att köpa och använda tygblöjor.

Baby be green om tygblöjor.

 

Annonser

10 kommentarer

Filed under Tygblöjor

10 responses to “Med tygrumpan i vädret.

 1. Jenny Brolin

  Intressant att läsa om er användning av tygblöjor. Vi kombinerar ju tygisar med engångs och tycker att det funkar superbra.

  Och NU såg jag att ni säljer Beco-pottan, hade helt missat det tyvärr…

  • Jenny Wanselius

   Visst är det bra att man kan kombinera som passar en bäst. Och ja – visst är Beco-pottan underbar 🙂

 2. Jessica Mörk

  Sötunge!

 3. L8

  Vi har en 2,5åring modell större och jag har inte hittat tygblöjor för 15kg + att köpa enkelt i Sverige (läs egentligen Åland). Har du tips?!

 4. L8

  också en liten fortsättning…. Hon är torr på dagarna och kör träningsbyxor på nätterna men ibland händer olyckan. Funderar på om det fanns några smidiga all-in-one. Investeringen gäller kanske främst syster som börjar komma upp i de kilona också 🙂

 5. Stina

  Ett fint exempel på en bra och rejäl tygblöja som håller ett barn torrt hela natten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s