Pippitröjan är vårens favorit

 

När vår dotter fyllde ett år fick hon den allra bästa presenten – en hemstickad pippitröja. Den är så fin och gosig men framförallt älskar jag tanken på att vår fina kompis stickade den här tröjan speciellt åt henne. Tröjan var länge en favorit och nu när hon växt ur den används den flitigt av lillebror.

Tröjan i det klassiska mönstret passar verkligen till allt och modellen går aldrig ur tiden. Den värmer gott under overallen eller som yttertröja på våren och svala sommarkvällar. Kärt barn har många namn – pippitröja, gotlandströja, fiskbenströja. Hos oss kallas den för Karro-tröjan för det är ju Karro som har gjort den 🙂

Har du inte samma tur som jag med en händig kompis och du inte stickar själv så finns den här modellen av tröja att köpa också. Jag har äntligen fått in till butiken Baby be green jättefina ekologiska pippitröjor i bebisstorlekar gjorda av härligt mjuk bomull. Vårens favorit helt klart!

 

Annonser

1 kommentar

Filed under Ekologiska babykläder

One response to “Pippitröjan är vårens favorit

  1. Oj så fin! Vi traskar också omkring i det mönstret här hela familjen. Min mamma har stickat många pippitröjor 🙂 Jag fick en först (på beställning) men den blev lite stor så maken har tagit över den! Äldre sonen har redan fått två som lillebror snart får ärva. Så har vi strumpor/strumpbyxor och vantar också 🙂 Men dom är nog nyköpta..
    Men fina är dom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s