Nya smarta och ekonomiska blöjbyxor

Vi har fått in till butiken nya smarta blöjbyxor med tryckknappar från ImseVimse. De är de första blöjbyxorna från ImseVimse med tryckknappar istället för kardborreknäppning. Med tryckknapparna justeras storleken och passform på blöjbyxan lätt och du får den att sitta perfekt utanpå tygblöjan. Smidigt och ekonomiskt eftersom blöjbyxan endast behövs i två storlekar hela blöjperioden. Den finns i small 4-9 kg och large 9-16 kg.

Vi har själva testat blöjbyxorna i några veckor nu och är mycket nöjda. De sitter verkligen bra på och håller tätt. Eftersom storlek och passform regleras så lätt passar de bra till alla olika tygblöjor vi använder, både de tjockaste i frotté och de minsta i flanell och andra av varierande typ och material. Tryckknappar håller längre än kardborre, som kan slitas ut efter en tids användning, så jag kan nog se att dessa blöjbyxor kommer att ärvas av många efterkommande småttingar bland familj och vänner.

För att vara så storleksmässigt justerbar har blöjbyxan många knappar och det tar några gånger innan man helt fått in snitsen. Kardborre går ju lite snabbare och enklare på ett sprattlande barn. Jag rekommenderar att man i tygblöje-garderoben har några av dessa fantastiska blöjbyxor och några med kardborre för när man är på språng.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Tygblöjor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s