Tygblöjor är schysst!

Blöjor av tyg är fantastiska. Sköna mot barnrumpan, miljövänliga och nästan oändligt återanvändbara. Det finns många modeller tygblöjor och du kan garanterat hitta en sort som passar dig och ditt barn.

Allt-i-ett blöjor. Sätts på barnet på samma sätt som en engångsblöja då den absorberande tygblöjan och ytterskiktet som håller tätt sitter ihop till en allt-i-ett blöja. Den är enkel att använda men lite dyrare än andra alternativ och så tar den längre tid på sig att torka.

Formsydd tygblöja med blöjbyxa. En blöja i formsydd bomullsfrotté, bomullsflanell eller annat absorberande material som bambu. Ovanpå tygblöjan används en blöjbyxa som håller torrt och som du stänger med kardborre eller tryckknappar.

Vikblöjor med blöjbyxa. En kvadratisk bit tyg som viks till passande form och läggs i en blöjbyxa. Mycket prisvärt.

Pocketblöjor. En blöjbyxa med ficka som du stoppar med ett absorberande inlägg. De är väldigt enkla att använda och finns med knäppning av kardborre eller tryckknappar.

Vi använder till barnen formsydda blöjor från Imse Vimse, samma sort som vi säljer i butiken. Vi har använt dem till vårt första barn och nu använder vi dem till vårt andra. Snacka om ett schysst val för både miljön och vår plånbok 🙂

Just nu kör vi en hel vecka med nedsatta priser på alla våra ekologiska tygblöjor och blöjbyxor!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Erbjudanden & kampanjer, Tygblöjor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s