BellyHug – stöd för gravid mage

Nu har det kommit ett fantastiskt stöd för alla stora gravidmagar – BellyHug. BellyHug är ett mycket smidigt sätt för en gravid kvinna att avlasta ländryggen och magen från bebisens tyngd. Det är ett magstöd gjord i stadigt tyg som ger mycket bra avlastning och förflyttar tyngden från magen och ryggen över till höfter och bäcken.

Idén till BellyHug kommer från när Jivan, en av grundarna till företaget, var gravid i Nepal i mitten av 70-talet. Där lärde hon sig hur kvinnorna i den kulturen lindar sin gravida mage i en stor sjal eller tygstycke för att ge avlastning och förskjuta tyngden till höfterna. Denna kunskap har hon nu omvandlat till det moderna magstödet BellyHug, som gör det möjligt för en kvinna att knyta på stödet själv utan hjälp.

BellyHug gravidstöd är gjort i Sverige av ekologiskt odlad hampa. Företaget har en stark miljöprofil och värderar principen om vårt ansvar till den sjunde generationen. Den sjunde generationen är bortom vår direkta kontakt, runt 120 år fram i tiden, och detta är ett värdefullt hållbarhetsperspektiv. Naturligt följer att BellyHug är en ekologisk, rättvisemärkt och mycket hållbar produkt gjord för att gå i arv mellan generationer och vänner emellan.

 Nu har jag själv ingen bebis i magen längre men nog hade jag gärna haft en BellyHug när jag var gravid.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Fairtrade, Mamma

2 responses to “BellyHug – stöd för gravid mage

  1. Pingback: Billigare kramar för mammamagen. | Baby be green blogg

  2. Pingback: Billigare kramar för mammamagen. | GreenMama

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s